Η εταιρεία

Η εταιρεία G. Kallenos Developers διαθέτει ακίνητα υψηλής ποιότητας στην Κύπρο και προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αγοραστές πριν και μετά την πώληση. Ολοκλήρωσε με επιτυχία πολλά έργα, τόσο οικιστικά όσο και εμπορικά, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων, κατοικιών και εμπορικών χώρων.  

Η Ιστορία Μας

Η G. Kallenos Developers Ltd ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιώργο Καλλένο, ο οποίος εμπνεύστηκε από τον πατέρα του που ήταν οικοδόμος. Η εταιρεία που εδρεύει στη Λευκωσία, προσφέρει οικιστικά και εμπορικά έργα τα οποία συμπεριλαμβάνουν σπίτια, διαμερίσματα και καταστήματα, και έχουν σχεδιαστεί με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών.

Η G. Kallenos Developers Ltd είναι μια οικονομικά υγιής εταιρεία που εξαρτάται από τη δική της χρηματοδότηση και παρέχει τίτλους πράξεων σε ποσοστό επιτυχίας 100%. Στους πελάτες προσφέρεται μια ανώτερη επιλογή ετοιμοπαράδοτων και υπό κατασκευή έργων, όλα σε προνομιούχες περιοχές. Τα ακίνητα προσαρμόζονται στις ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες των πελατών με εύκολους τρόπους πληρωμής και την ευκαιρία συμμετοχής στη διαδικασία σχεδιασμού.

Η Εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση της ποιότητας προκειμένου να διασφαλίσει την ικανοποίηση των πελατών της. Χρησιμοποιεί οικοδομικά υλικά υψηλής ποιότητας, παρέχει επαγγελματικά αρχιτεκτονικά σχέδια, και εστιάζει στις λεπτομέρειες.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η G. Kallenos Developers Ltd έχει αναπτύξει δυνατές σχέσεις με τους πελάτες της, χάρη στην ειλικρίνεια, την ακεραιότητα, την ποιότητα των έργων, και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών κατά την δημιουργία των έργων, καθώς και μετά την ολοκλήρωση τους.

Γιώργος Καλλένος
Διευθύνων Σύμβουλος

Γιατί εμάς;

Building Icon
Στη G. Kallenos Developers Ltd δείχνουμε αφοσίωση και "κτίζουμε το σπίτι σας σαν να ήταν το δικό μας"
Medal Icon
Στοχεύουμε πάντα στην υψηλή ποιότητα και ισχυρή μηχανική
Team Icon
Ακολουθούμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση και εστιάζουμε στις ανάγκες των πελατών και της σύγχρονης αγοράς
Creativity Icon
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την προσεκτική επιλογή συνεργατών, αποτελούν τα γερά θεμέλια που χτίζουμε το σπίτι σας
Diamond Icon
Οι βασικές αξίες της εταιρείας μας είναι η εμπιστοσύνη, τιμιότητα, ακεραιότητα και ευθύνη
Improvement Icon
Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε έργα υψηλής ποιότητας ενώ συνεχώς να εξελισσόμαστε
Heart on Hand Icon
Έχουμε πάθος και μεράκι για τη δουλειά μας
Promotion Icon
Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους

G. Kallenos Developers Ltd σε αριθμούς

Χρόνια Εμπειρίας

Αριθμός κατασκευών

Τετραγωνικά Μέτρα

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας σήμερα

Η αναζήτηση της σωστής κατοικίας μπορεί να αποτελέσει μία πολύ δύσκολη και επικίνδυνη διαδικασία, χωρίς την καθοδήγηση μιας αξιόπιστης και υπεύθυνης εταιρείας. Η ομάδα μας, που αποτελείται από εξειδικευμένους, αφοσιωμένους και υπεύθυνους επαγγελματίες, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό σπίτι για εσάς.